MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2014-2015 mokslo metų foto galerija / KLASĖS VALANDĖLĖ „MŪSŲ TEISĖS IR LAISVĖS“

2015-05-22 7a klasės mokiniai (klasės vadovė Regina Šereikė) klasių vadovus, dalykų mokytojus pakvietė į klasės valandėlę „MŪSŲ TEISĖS IR LAISVĖS“.
Mokiniai dalijosi mintimis, ką jie žino apie savo teises ir laisves, ką yra girdėję apie Vaiko teisių konvenciją. Dirbdami grupėse  atidžiai perskaitė Vaiko teisių konvencijos straipsnio 1 priedo tekstą apie vaikų teises ir laisves, sunumeravo  juos pagal svarbą. Tada grupėse straipsnius aptarė, argumentavo, pateikė vaikų teisių ir laisvių pažeidimo pavyzdžių, diskutavo, ką įsivaizduojamas vaikas turėtų daryti šioje situacijoje, siūlė įvairius sprendimo būdus.
Klasės valandėlės pabaigoje mokiniai  priėjo prie bendros nuomonės, kad niekada nereikia pamiršti, jog teisės nustoja galiojusios, jeigu jomis naudodamiesi pažeidžiame kitų žmonių teises.
2015-05-22 7a klasės mokiniai (klasės vadovė Regina Šereikė) klasių vadovus, dalykų mokytojus pakvietė į klasės valandėlę „MŪSŲ TEISĖS IR LAISVĖS“. Mokiniai dalijosi mintimis, ką jie žino apie savo teises ir laisves, ką yra girdėję apie Vaiko teisių konvenciją. Dirbdami grupėse atidžiai perskaitė Vaiko teisių konvencijos straipsnio 1 priedo tekstą apie vaikų teises ir laisves, sunumeravo juos pagal svarbą. Tada grupėse straipsnius aptarė, argumentavo, pateikė vaikų teisių ir laisvių pažeidimo pavyzdžių, diskutavo, ką įsivaizduojamas vaikas turėtų daryti šioje situacijoje, siūlė įvairius sprendimo būdus. Klasės valandėlės pabaigoje mokiniai priėjo prie bendros nuomonės, kad niekada nereikia pamiršti, jog teisės nustoja galiojusios, jeigu jomis naudodamiesi pažeidžiame kitų žmonių teises.